Veritas Mix 8-pack

Ett 8-pack med vinglas från Riedels serie Veritas för olika typer av druvor.

I setet ingår två av varje av glasen Cabernet, Riesling, Old World Pinot Noir samt Ekfatslagrad Chardonnay.

1947:-

(ord. 2.596:-)

 

För fler erbjudanden så håll koll på våran Instagram 

Vinum N W Pinot Noir 4-pack

Det här glaset är särskilt framtaget för Pinot Noir från nya världens vinländer, som till exempel Nya Zeeland och USA. Vinerna är sötare och fruktigare än Pinot Noir från Europa. Denna så kallade ”skorsten” styr vinet förbi tungspetsen, vilket gör att sötman i vinet blir mindre påtaglig.

899:-

(ord. 1.196:-)

 

Erbjudanden

Vinum Riesling 4-pack

Det här glaset är unikt eftersom det passar till både vita och röda viner. Kupans långsmala form och slutna öppning balanserar syran i vita viner genom

att lyfta fram druvans fruktighet.

Av samma anledning passar det till röda viner med fin syra och balanserade tanniner.

899:-

(ord. 1.196:-)

 

Vinum Cabernet 4-pack

Riedels vinglas för Cabernet/Merlot har en stor, hög kupa med förhållandevis vid öppning. Kupans form förhöjer upplevelsen av vinet genom att mildra strävheten och dämpa den mest aggressiva syran.

Det gör att fruktsötman träder fram och vinet får en rundare och fylligare smak. 

899:-

(ord. 1.196:-)

 

Vinum Cuvée Prestige 4-pack

Ett elegant glas i långsmal modell, perfekt till champagne och andra mousserande viner. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare. Denna formation är inte bara vacker att se på utan gör också att champagnens ”liv” förlängs.

899:-

(ord. 1.196:-)

 

Vinum Champagne 4-pack

Riedels champagneglas skiljer sig från övriga druvspecifika glas, eftersom champagne enligt tradition görs av mer än en druva. Glaset framhäver en specifik dryck och inte en specifik druva. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare.

899:-

(ord. 1.196:-)

 

Glasväska inkl 6 st Overture Red

Serien Overture har, till skillnad från Riedels övriga vinglasserier, inga druvspecifika glas. Vinglasen har en klassisk design som både fungerar till vardags och till fest. Detta glas är modellen som brukar vinna våra glasprovningar som bästa provningsglaset för vin, öl och champagne.

950:-

(ord. 1.237:-)

 

Mixing Champagne Set 4-pack

Champagneglaset för drinkar från Riedel är designat för att göra drinkar med mousserande ännu godare. Glaset har en äggformad kupa som intensifierar aromerna i drinken, samtidigt som kupans botten har en sparkling point som förstärker bubblorna. Detta gör den perfekt för drinkar som Bellini, Mimosa eller Kir Royale. Dessutom kommer varje set med unika recept för Riedel från mixologen Mieke Zimmerman.

549:-

(ord. 649:-)

 

Performance Tasting Set 4-pack

I Riedels serie Performance utmärker de lätt optiska glasen ett högteknologiskt tänk där Riedel kommit fram till att vinupplevelsen blir bättre om vinet får mer yta att röra sig på. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att vinglasen blir aningen större på insidan. I detta set för att köra en egen glasprovning följer det med fyra st olika glas.

995:-  (ord. 1.298:-)

 

Mixing Rum Set 4-pack

Romdrinkar som Mojito och Caipirinha passar perfekt att servera ur dessa drinkspecifika glas från Riedel. Glasen har ett både bekvämt och snyggt mönster ingraverat på utsidan, och den rymliga designen gör glaset utmärkt för drinkar som ska serveras med mycket krossad is. Dessutom kommer varje set med unika recept för Riedel från mixologen Mieke Zimmerman.

549:-

(ord. 649:-)

 

Perfect Serve Starter set

Perfect Serve 12-dels Starter set från Spiegelau har allt du behöver för att lyckas med dina drinkar. Perfect Server Collection har utvecklats i samarbete med internationellt prisbelönta barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve är robust, slitstark och har tidlös elegans. Den förenar funktionalitet och estetik på högsta nivån.

1.899:-  (ord. 2.259:-)

 

Brickor från Mellow Design

Brickor med texter, flera olika modeller att välja mellan.

249:- /st

(ord. 299:-)

 

Spiegelau Festial vitvin 12-pack

Vitvins glas på 35,2cl från Spieglau i serien Festival.

Kommer i en 12 pack.

OBS begränsat antal.

599:- 

(ord. 1.099:-)

Drink Specific - valfri 2-pack

Riedel ligger alltid i framkant när det gäller innovativa glasserier och den här kollektionen är framtagen i samarbete med spritspecialisten Zane Harris. Denna nya kollektion fyller behovet av cocktailglas i hemmabaren med sex glas perfekta för tusentals cocktails.

299:-

(ord. 379:-)