Erbjudanden

Vinum Champagne 4-pack

Riedels champagneglas skiljer sig från övriga druvspecifika glas, eftersom champagne enligt tradition görs av mer än en druva. Glaset framhäver en specifik dryck och inte en specifik druva. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare.

899:-

(ord. 1.196:-)

 

Vinum N W Pinot Noir 4-pack

Det här glaset är särskilt framtaget för Pinot Noir från nya världens vinländer, som till exempel Nya Zeeland och USA. Vinerna är sötare och fruktigare än Pinot Noir från Europa. Denna så kallade ”skorsten” styr vinet förbi tungspetsen, vilket gör att sötman i vinet blir mindre påtaglig.

899:-

(ord. 1.196:-)

 

Glasväska inkl 6 st Overture Red

Serien Overture har, till skillnad från Riedels övriga vinglasserier, inga druvspecifika glas. Vinglasen har en klassisk design som både fungerar till vardags och till fest. Detta glas är modellen som brukar vinna våra glasprovningar som bästa provningsglaset för vin, öl och champagne.

950:-

(ord. 1.237:-)

 

Mixing Champagne Set 4-pack

Champagneglaset för drinkar från Riedel är designat för att göra drinkar med mousserande ännu godare. Glaset har en äggformad kupa som intensifierar aromerna i drinken, samtidigt som kupans botten har en sparkling point som förstärker bubblorna. Detta gör den perfekt för drinkar som Bellini, Mimosa eller Kir Royale. Dessutom kommer varje set med unika recept för Riedel från mixologen Mieke Zimmerman.

599:-

(ord. 649:-)

 

Performance Tasting Set 4-pack

I Riedels serie Performance utmärker de lätt optiska glasen ett högteknologiskt tänk där Riedel kommit fram till att vinupplevelsen blir bättre om vinet får mer yta att röra sig på. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att vinglasen blir aningen större på insidan. I detta set för att köra en egen glasprovning följer det med fyra st olika glas.

995:-  (ord. 1.298:-)

 

Mixing Rum Set 4-pack

Romdrinkar som Mojito och Caipirinha passar perfekt att servera ur dessa drinkspecifika glas från Riedel. Glasen har ett både bekvämt och snyggt mönster ingraverat på utsidan, och den rymliga designen gör glaset utmärkt för drinkar som ska serveras med mycket krossad is. Dessutom kommer varje set med unika recept för Riedel från mixologen Mieke Zimmerman.

599:-

(ord. 649:-)

 

Perfect Serve Starter set

Perfect Serve 12-dels Starter set från Spiegelau har allt du behöver för att lyckas med dina drinkar. Perfect Server Collection har utvecklats i samarbete med internationellt prisbelönta barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve är robust, slitstark och har tidlös elegans. Den förenar funktionalitet och estetik på högsta nivån.

1.899:-  (ord. 2.259:-)

 

Brickor från Mellow Design

Brickor med texter, flera olika modeller att välja mellan.

249:- /st

(ord. 299:-)

 

Stockholms Bränneri Handsprit

Handsprit från Stockholms Bränneri som är gjord av heads/tails från ginproduktionen.

OBS - Ej för att förtäras! - OBS

149:- 

(ord. 199:-)

Drink Specific - valfri 2-pack

Riedel ligger alltid i framkant när det gäller innovativa glasserier och den här kollektionen är framtagen i samarbete med spritspecialisten Zane Harris. Denna nya kollektion fyller behovet av cocktailglas i hemmabaren med sex glas perfekta för tusentals cocktails.

300:-

(ord. 379:-)