Öl & VinMagasinet startade sin verksamhet år 2002 med fokus på att sälja bra glas och tillbehör till livets goda. Som en av få aktörer på marknaden började vi år 2003 med olika glasprovningar. I dag är både Daniel och Robert Riedelambassadörer, vilket innebär att de på plats vid fabriken i Kufstein, Österrike har utbildats i de druvspecifika glasens betydelse för upplevelse av drycken.


Förutom glas har butiken allt som har med vin och andra drycker att göra: karaffer, bartillbehör, vinskåp, böcker, inredningsdetaljer, vinställ, tillbehör till vin, öl, champagne med mera och en massa andra saker du inte visste att du behöver med som man ”måste” ha.

Robert Seaton

Med ett genuint intresse för glas och drycker grundade Robert Öl & VinMagasinet tillsammans med sin son Daniel år 2002.

Robert håller i butikens alla olika schemalagda dryckesprovningar.

Daniel Seaton

Daniel kan även han allt om Riedels alla glasserier och vilket glas som bäst framhäver en speciell drycks doft och smak.

Daniel håller spontanprovningar i butiken.

Nöjda kunder är vårt bästa betyg

FANTASTISK SERVICE

Mycket trevlig butik med fantastisk service utöver det vanliga. Robert som jag har träffat vid några tillfällen har en otrolig kunskap om glas och är en fantastisk ambassadör för Riedel.

Carl-Henric

TIO STJÄRNOR

Varmt och trevligt bemötande, ingen stress eller jäkt. Fick lära mig mycket om dryck ur olika glas. 10 stjärnor av 10 möjliga!

Eva-Linda

VÄRLDSKLASS

Extra trevligt med ett litet familjeföretag som verkligen gör allt för sina kunder. Både Robert och hans son Daniel är väldigt kunniga och hjälpsamma med ett stort sortiment.

Stefan

Ett urval av våra varumärken  

Öppettider och kontakt

Tisdag - fredag 11-18

 Lördag 11-15

Söndag & måndag stängt

Följ oss på Facebook/Instagram